Έκπτωση 22%
Durex Play Massage Aloe Μεταξένιο και Αισθησιακό Χάδι για το Σώμα 200ml Λιπαντικό Μασάζ για απόλυτες στιγμές απόλαυσης & ευχαρίστησης.
Έκπτωση 27%
Durex Play Massage 2 in 1 Guarana, Διεγερτικό Gel για μασάζ ή χρήση ως λιπαντικό με guarana, 200 ml
Durex K-Y Jelly Personal Lubricant Water-based λιπαντικό με βάση το νερό 75ml
Έκπτωση 50%
Durex K-Y Jelly Personal Lubricant Water-based λιπαντικό με βάση το νερό 75ml Βοηθά στη Διατήρηση της Κολπικής Λίπανσης ώστε να βοηθήσει το Αίσθημα Άνεσης & Υγρασίας κατά της Διάρκεια της Σεξουαλικής Επαφής.
Durex Perfect Connection Long Lasting Lubrication Λιπαντικό Διεγερτικό Gel 50ml
Έκπτωση 41%
Durex Perfect Connection Long Lasting Lubrication Λιπαντικό Διεγερτικό Gel 50ml Απαλό μεταξένιο λιπαντικό με βάση σιλικόνη που προσφέρει λίπανση μεγαλύτερης διάρκειας, συμβατό για χρήση με τα περισσότερα προφυλακτικά.
Lactacyd Lactamoist Lubricant Προσωπικό Λιπαντικό Για Την Ευαίσθητη Περιοχή 50ml
Έκπτωση 39%
Lactacyd Lactamoist Lubricant Προσωπικό Λιπαντικό Για Την Ευαίσθητη Περιοχή 50ml Το LactaMoist Lubricant είναι το προσωπικό σας λιπαντικό που μιμείται τη φυσική λίπανση του κόλπου και ανακουφίζει από τριβές που σχετίζονται με την ξηρότητα κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής
Durex Play Gel Feel Pleasure Gel Λιπαντικό Τζελ 50ml
Έκπτωση 37%
Durex Play Gel Feel Pleasure Gel Λιπαντικό Τζελ 50ml Λιπαντικό με ελαφριά και μεταξένια σύνθεση για χρήση σε όλες τις ερωτογενείς περιοχές που χαρίζει ξεχωριστή απαλότητα στο δέρμα.
Φίλτρα προϊόντων
Μάρκα
Τιμή

 – 

  • ‎€4
  • ‎€8