Η ABC KINITRON IKE δημιουργήθηκε από μια ομάδα Ελλήνων επιστημόνων και επιχειρηματιών με σκοπό την αξιοποίηση της πολύχρονης εμπειρίας τους στους χώρους της σχεδίασης, της παραγωγής, άλλα και της εμπορικής προώθησης προϊόντων υγείας και ομορφιάς υψηλής τεχνολογίας.

Το όραμα κοινό, η εμπειρία όλων πολυετής και ο στόχος της ΑΒC KINITRON να προσφέρει στην Ελληνική και Διεθνή αγορά δερμοκαλλυντικά, παραφαρμακευτικά είδη , ειδικά βιοσυμπληρώματα και τεχνολογίες αιχμής για την ανακούφιση δερματικών και ορθοπεδικών προβλημάτων στο χώρο της αισθητικής και της ορθοπεδικής και όχι μόνο.

Τα βιοκαλλυντικά μας τα οποία σχεδιάζονται και παράγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα, βασίζονται στο βιοσυνθετικό, υψημοριακό (υψηλού μοριακού βάρους και καθαρότητας) Υαλουρονικό οξύ και συνδυάζονται με ισχυρά εκχυλίσματα από βότανα της ελληνικής γης. Οι «μαγικές» μας συνταγές υπηρετούν το όραμά μας : Απαράμιλλα ελληνικά προϊόντα που μας κάνουν περήφανους και μας προκαλούν να τα εξάγουμε στις τέσσερις γωνιές της γης. Με πλήρως αντιαλλεργικά συστατικά, χωρίς parabens, χημικά συντηρητικά και τεχνητά αρώματα. Τα αποτελέσματα φαίνονται από την πρώτη στιγμή “για να αγαπήσετε πάλι τον καθρέφτη σας”!

Φίλτρα προϊόντων
Μάρκα
Τιμή

 – 

  • ‎€8
  • ‎€9