Η 5CLEAN μέσα από την συνεχή και μακρόχρονη εμπειρία της στη βιομηχανία καθαρισμού, αντιπροσωπεύει μεγάλους οίκους της Ευρώπης και της Αμερικής.

Η καινοτομία της έγκειται σ την ανάπτυξη παράλληλων δικτύων και στην παροχή υπηρεσιών καθαρισμού, εξοπλισμένων με προηγμένες τεχνολογίες και βασισμένες σε οικολογικά Microsplitting-Allerg STOP προϊόντα.

Μέσω του δικτύου της προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες βιοκαθαρισμού στρωμάτων, σαλονιών, χαλιών, μοκετών και σαλονιών αυτοκινήτων με την εγγύηση των αναγνωρισμένων παγκόσμιων τεχνολογιών.

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να προσφέρει ποιοτικές και οικονομικές λύσεις, σε όλες τις άμεσες και μελλοντικές ανάγκες καθαρισμού των πελατών μας.
Απόλυτα εναρμονισμένοι με την παγκόσμια κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση για ένα πεντακάθαρο περιβάλλον.

Allerg Stop, Λύση στο Χρόνιο Πρόβλημα των Αλλεργιών από Ακάρεα, Κοριούς & Ψύλλους 250ml
Έκπτωση 25%
Allerg Stop, Λύση στο Χρόνιο Πρόβλημα των Αλλεργιών από Ακάρεα, Κοριούς & Ψύλλους 250ml Οριστική λύση στο χρόνιο πρόβλημα των αλλεργιών από ακάρεα, τους κοριούς & τους ψύλλους, που επηρεάζουν άμεσα την υγεία μας
Allerg Stop, Λύση στο Χρόνιο Πρόβλημα των Αλλεργιών από Ακάρεα, Κοριούς & Ψύλλους 500ml
Έκπτωση 25%
Allerg Stop, Λύση στο Χρόνιο Πρόβλημα των Αλλεργιών από Ακάρεα, Κοριούς & Ψύλλους 500ml Οριστική λύση στο χρόνιο πρόβλημα των αλλεργιών από ακάρεα, τους κοριούς & τους ψύλλους, που επηρεάζουν άμεσα την υγεία μας
Allerg-Stop Αντικουνουπικό Σπρέι με Ευκάλυπτο για Βρέφη απο 6 Μηνών, 100ml
Έκπτωση 45%
Allerg-Stop Αντικουνουπικό Σπρέι με Ευκάλυπτο για Βρέφη απο 6 Μηνών, 100ml
Φίλτρα προϊόντων
Μάρκα
Τιμή

 – 

  • ‎€8
  • ‎€23