Η Alcon είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στη φροντίδα των ματιών, αφοσιωμένος στο να βοηθά τους ανθρώπους να βλέπουν άψογα. Με την κληρονομιά 70 και πλέον ετών, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία συσκευών φροντίδας ματιών στον κόσμο – με συμπληρωματικές επιχειρήσεις στη Χειρουργική και τη Φροντίδα Όρασης. Όντας μια πραγματικά παγκόσμια εταιρεία, δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 70 χώρες και εξυπηρετεί ασθενείς σε περισσότερες από 140 χώρες. Έχει μια μακρά ιστορία πρωτοβουλιών στον κλάδο και κάθε χρόνο δεσμεύει ένα σημαντικό ποσό στην Έρευνα και Ανάπτυξη για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών και τις απαιτήσεις των ασθενών.

Alcon Systane Ultra UD Eye Drops Λιπαντικές Οφθαλμικές Σταγόνες για Ξηροφθαλμία 30x0.7ml
Έκπτωση 32%
Alcon Systane Ultra UD Eye Drops Λιπαντικές Οφθαλμικές Σταγόνες για Ξηροφθαλμία 30x0.7ml Για την ξηρότητα του οφθαλμού, το αίσθημα καύσου και τον ερεθισμό.Προσφέρει ταχεία ανακούφιση και παρατεταμένη προστασία.
Alcon Systane Hydration UD Λιπαντικές Οφθαλμικές Σταγόνες με Υαλουρονικό Οξύ 30x0.7ml
Έκπτωση 33%
Alcon Systane Hydration UD Λιπαντικές Οφθαλμικές Σταγόνες με Υαλουρονικό Οξύ 30x0.7ml Για την προσωρινή ανακούφιση του καύσου και του ερεθισμού που οφείλεται στην ξηρότητα του οφθαλμού
Alcon Opti Free Express Διάλυμα Απολύμανσης Πολλαπλών Χρήσεων, 355ml
Έκπτωση 47%
Alcon Opti Free Express Διάλυμα Απολύμανσης Πολλαπλών Χρήσεων, 355ml Διάλυμα απολύμανσης πολλαπλών χρήσεων. Διατηρεί τους φακούς επαφής σας καθαρούς και άνετους.
Alcon Systane Complete Drops Λιπαντικές Οφθαλμικές Σταγόνες για Ανακούφιση από τη Ξηροφθαλμία 10ml
Έκπτωση 33%
Alcon Systane Complete Drops Λιπαντικές Οφθαλμικές Σταγόνες για Ανακούφιση από τη Ξηροφθαλμία 10ml Οφθαλμικές σταγόνες με 0.6% Propylene Glycol, σχεδιασμένες για συμβάλλουν στην ανακούφιση από τη ξηροφθαλμία, ενώ προστατεύουν όλα τα στρώματα της δακρυϊκής στοιβάδας
Alcon Systane Balance Eye Drops Οφθαλμικές Σταγόνες Για Ξηροφθαλμία 10ml
Έκπτωση 33%
Alcon Systane Balance Eye Drops Οφθαλμικές Σταγόνες Για Ξηροφθαλμία 10ml Κατάλληλες για την προσωρινή ανακούφιση του καύσου και του ερεθισμού που οφείλεται στην ξηρότητα του οφθαλμού.
Alcon Systane Hydration Οφθαλμικές Σταγόνες με Υαλουρονικό Οξύ Χωρίς Συντηρητικά 10ml
Έκπτωση 33%
Alcon Systane Hydration Οφθαλμικές Σταγόνες με Υαλουρονικό Οξύ Χωρίς Συντηρητικά 10ml Οι λιπαντικές οφθαλμικές σταγόνες περιέχουν υαλουρονικό και είναι κατάλληλες για την προσωρινή ανακούφιση του καύσου και του ερεθισμού που οφείλεται στην ξηρότητα του οφθαλμού.
Alcon Systane Complete Drops Λιπαντικές Οφθαλμικές Σταγόνες για Ανακούφιση από τη Ξηροφθαλμία 5ml
Έκπτωση 33%
Alcon Systane Complete Drops Λιπαντικές Οφθαλμικές Σταγόνες για Ανακούφιση από τη Ξηροφθαλμία 5ml Οφθαλμικές σταγόνες με 0.6% Propylene Glycol, σχεδιασμένες για συμβάλλουν στην ανακούφιση από τη ξηροφθαλμία, ενώ προστατεύουν όλα τα στρώματα της δακρυϊκής στοιβάδας
Φίλτρα προϊόντων
Μάρκα
Τιμή

 – 

  • ‎€6
  • ‎€13