Από τη δημιουργία της το 1992, η Uriage ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας χάρη στη διεθνούς φήμης δερματολογική της εμπειρία.

Η φυσικότητα από ένα αγνό Νερό φιλτραρισμένο από τα πετρώματα των Άλπεων που ανακαλύφθηκε πριν από 2.000 χρόνια.

Η αυθεντικότητα ενός Ιαματικού κέντρου, του οποίου η τεχνογνωσία έχει αναγνωριστεί για 200 χρόνια.

Η ασφάλεια καινοτόμων προϊόντων που τηρούν αυστηρά ποιοτικά κριτήρια.

Η ενότητα των νέων και των παλαιών, επιλύοντας όλα τα θέματα σχετικά με το δέρμα και σχεδιάζοντας ακόμα πιο άνετες συνθέσεις.

Από το 1992, τα Δερματολογικά Εργαστήρια Uriage δημιούργησαν καινοτόμα Δερμοκαλλυντικά προϊόντα Αυτή η περιποίηση υψηλής τεχνολογίας έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί την υγεία του δέρματος. Επωφελείται από τις ιδιότητες του Ιαματικού Νερού Uriage, το οποίο συνδυάζεται με δραστικά συστατικά γνωστά για την αποτελεσματικότητα και την ανοχή τους. Λόγω αυτής της εμπειρίας, τα προϊόντα Uriage συνταγογραφούνται από δερματολόγους και συνιστώνται από τους φαρμακοποιούς σε όλο τον κόσμο. Το Ιαματικό Νερό συλλέγεται στην πηγή για να διατηρήσει την αγνότητα και τα φυσικά του πλούτη. Τα προϊόντα Uriage σχεδιάζονται σύμφωνα με τα αυστηρά κριτήρια της βιομηχανίας καλλυντικών (ποιοτικός έλεγχος αέρα, πρώτων υλών και τελικών προϊόντων, ανιχνευσιμότητα, συνεχής στατιστική και βιολογική παρακολούθηση).

Εμφάνιση άλλων 8 προϊόντων
Φίλτρα προϊόντων
Μάρκα
Τιμή

 – 

  • ‎€7
  • ‎€37