Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:


Αντικαταβολή

Εξοφλείστε με μετρητά την παραγγελία σας με την παράδοσή της από τη μεταφορική μας εταιρία στο χώρο σας. (Το επιπλέον κόστος αντικαταβολής είναι € 1,50).

Προσοχή: Η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, παρέχεται μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος.


Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα VISA & MasterCard

Ολοκληρώστε την παραγγελία σας και πληρώστε με την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα pharma4all.gr δέχεται κάρτες Visa, Mastercard, καθώς και τις προπληρωμένες κάρτες, όλων των τραπεζών.

Οι συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες πραγματοποιούνται μέσω της υπηρεσίας Redirection, στο ασφαλές περιβάλλον (ePOS PayCenter) της Everypay.

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών / χρεωστικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα ασφαλείας της Εθνικής Τράπεζας. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε ασφαλή διακομιστή (i-Bank e-Commerce) της Εθνικής Τράπεζας.

Οι συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες πραγματοποιούνται μέσω της υπηρεσίας Redirection, στο ασφαλές περιβάλλον (i-Bank e-Commerce) της Everypay.

Το pharma4all.gr δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCIDSS). Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή.

Στις αγορές με πιστωτική κάρτα προσφέρονται 3 άτοκες δόσεις για συναλλαγές άνω των 100€ και 6 άτοκες δόσεις για συναλλαγές άνω των 200€.


Μέσω PayPal

Το Pharma4all.gr είναι πιστοποιημένο από το Paypal.

Ολοκληρώστε την παραγγελία σας και πληρώστε με την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας.

Οι συναλλαγές με πιστωτικές / χρεωστικές κάρτες πραγματοποιούνται μέσα από το ασφαλές περιβάλλον του Paypal.


Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:

Αριθμός Λογαριασμού: 316/440656-79

IBAN: GR59 0110 3160 0000 3164 4065 679

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

Αριθμός Λογαριασμού: 5400-026824-857

IBAN: GR75 0172 4000 0054 0002 6824 857


Δικαιούχος Τραπεζικών Λογαριασμών: «ΣΥΣΤΕΓΑΣΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΗ Ο.Ε.»

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 3 (τριών) εργάσιμων ημερών αλλιώς η παραγγελία ακυρώνεται.

Κατά την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, είναι απαραίτητο να δηλώσετε τον αριθμό παραγγελίας που θα σας έχει αποσταλεί με την ολοκλήρωσή της. Στη συνέχεια, στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 26810 21119 ή με email στο orders@pharma4all.gr ώστε να προχωρήσουμε άμεσα στην αποστολή της παραγγελίας σας.

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε, αφού ολοκληρώσετε τη συναλλαγή, να μας στείλετε με email στο orders@pharma4all.gr την απόδειξη της κατάθεσης.


Παραλαβή και Πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημά μας

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, και αφού επιλέξετε να την παραλάβετε από το κατάστημά μας, θα ειδοποιηθείτε με email, για το χρόνο παραλαβής της.