Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτό το site για να παρέχει την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτό το site. OK

Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η προστασία της ιδιωτικής σας ζωής και της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων είναι για μας ύψιστη προτεραιότητα.

Η παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων έχει θεσπιστεί από την εταιρεία Φαρμακείο «Ηλίας Σκανδάλης Ε.Ε.» – διακριτικός τίτλος «Pharma4all.gr», που έχει έδρα στην Νικ. Σκουφά 150, Άρτα. Τηλ. επικοινωνίας 801 11 00301 & 26810 21001, e-mail επικοινωνίας info@pharma4all.gr.

Η ασφάλεια και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για εμάς και για αυτό και ακολουθούμε υπεύθυνες και σύμφωνες με τον νόμο διαδικασίες τήρησης και επεξεργασίας.

Η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων αποτελεί ενιαίο σύνολο, με τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης, τη διενέργεια συναλλαγών στο www.pharma4all.gr και την αποδοχή της χρήσης cookies. Για αυτό, πριν πλοηγηθείτε ή διενεργήσετε οποιαδήποτε συναλλαγή μαζί μας, σας καλούμε να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με αυτά.

Το Pharma4all.gr διασφαλίζει την τήρηση των αρχών Προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά τη χρήση των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου αναφορικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις πωλήσεις από απόσταση, σε συμφωνία και συμμόρφωση προς το διεθνές, ευρωπαϊκό και εσωτερικό ελληνικό δίκαιο και συγκεκριμένα με τις διατάξεις του Ν.2251/1994 για την προστασία του καταναλωτή, την οδηγία 2000/31/ΕΚ και το ΠΔ 131/2003 για το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς και του Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ.

Το Pharma4all.gr δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε παράνομη ή αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και δε μεταβιβάζει με καθ’ οιονδήποτε τρόπο και για οιαδήποτε αιτία προς οποιονδήποτε τρίτο προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες των χρηστών/επισκεπτών. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτησή σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οιονδήποτε. Η υποβολή στοιχείων με σκοπό τη χρήση των υπηρεσιών του Pharma4all.gr επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του Ν.1599/1986 και επομένως οποιαδήποτε ψευδής δήλωση στοιχείων μπορεί να επισύρει τις κατ’ άρθρο 22 παρ.6 του νόμου προβλεπόμενες κυρώσεις.

Ανήλικοι επισκέπτες/χρήστες του δικτυακού αυτού τόπου δύνανται να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.

Συναλλαγές

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας Pharma4all.gr, και να γίνουν παραγγελίες προϊόντων της εταιρείας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών στοιχείων. Θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, τον αριθμό τηλεφώνου σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Τα παραπάνω στοιχεία τα τηρεί και τα επεξεργάζεται η εταιρεία με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας του πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός και εάν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994).

Μέρος της υλοποίησης της παραγγελίας μπορεί να αποτελεί και η γνωστοποίηση του αριθμού τραπεζικού σας λογαριασμού σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων (περίπτωση υπαναχώρησης) της εταιρείας προς εσάς.

Επίσης, μέρος της διαδικασίας υλοποίησης της παραγγελίας σας αποτελεί και η χρήση κάποιων στοιχείων από την εταιρεία courier που αναλαμβάνει την παράδοση των προϊόντων ή την πληρωμή τους μέσω αντικαταβολής.

Πιστωτικές Κάρτες

Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, μεταφέρεστε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς. Κατά συνέπεια, εμείς δεν αποθηκεύουμε καμία πληροφορία που σχετίζεται με τα στοιχεία της κάρτας σας.

Εγγραφή Μέλους

Ο κάθε επισκέπτης της σελίδας www.pharma4all.gr μπορεί να δημιουργήσει προσωπικό λογαριασμό χρήστη για τη διευκόλυνσή του στη διαδικασία συναλλαγών (ιστορικό παραγγελιών, πληρωμές). Σε αυτή την περίπτωση οι επισκέπτες οικειοθελώς παραχωρούν τα προσωπικά τους δεδομένα, όπου μπορούν μέσω κρυπτογραφημένου κωδικού να τα αλλάζουν ή να διαγράψουν τον λογαριασμό τους.

Εγγραφή στην υπηρεσία Newsletter

Μπορείτε να εγγραφείτε στην υπηρεσία Newsletter, υποβάλλοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιθυμείτε. Συναινείτε έτσι, στην αποστολή εκ μέρους μας, ενημερωτικού και διαφημιστικού υλικού (νέα, προσφορές, δωροεπιταγές κ.λπ.).

Μπορείτε, εφόσον δεν συνεχίζετε να επιθυμείτε την αποστολή εκ μέρους μας αυτών των e-mail, να διαγραφείτε μόνοι σας από τη συγκεκριμένη υπηρεσία, είτε να το κάνουμε εμείς για εσάς αφού μας αποστείλετε το σχετικό αίτημά σας στο info@pharma4all.gr.

Η εταιρεία Pharma4all.gr, μέσω των cookies, καταγράφει πληροφορίες όπως ποσοστά ανοίγματος των μηνυμάτων, ποσοστά εισαγωγής στην ιστοσελίδα μας και σελίδες χρήσης στην ιστοσελίδα μας.

Συνεργαζόμενη εταιρεία στην εν λόγω υπηρεσία αποστολής και καταγραφής Newsletter είναι η κορυφαία εταιρεία αποστολής ηλεκτρονικών μηνυμάτων Mailchimp, η οποία είναι πλήρως εναρμονισμένη με τον Ευρωπαϊκό Νόμο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), πιστοποιημένη από τις αρμόδιες Ευρωπαϊκές Αρχές και εξεταζόμενη τακτικά σε ετήσια βάση.

Σκοπός επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων

Όπως έχει ήδη αναφερθεί στα παραπάνω, τα προσωπικά δεδομένα και οι λοιπές πληροφορίες που συλλέγονται από το Pharma4all.gr, σκοπό έχουν τη διενέργεια συναλλαγών με τους εν λόγω χρήστες, την επικοινωνία μαζί τους, την καθ’ ολοκλήρου εκτέλεση της παραγγελίας τους και εν γένει τη συνεχόμενη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας προς αυτούς.

Σημαντικός είναι και ο σκοπός της επεξεργασίας των δεδομένων σας για λόγους προώθησης και διαφήμισης. Έτσι το Pharma4all.gr μπορεί να εξασφαλίζει μια προσωποποιημένη αγοραστική εμπειρία τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας.

Αποδέκτες και διαχειριστές των Δεδομένων

Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται σε κεντρικές βάσεις δεδομένων (servers), συνεργαζόμενης εταιρείας, όπου τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα αποθήκευσης και ασφάλειας.

Απαγορεύεται ρητώς η πώληση σε τρίτους οποιαδήποτε πληροφορίας σχετικά με τους πελάτες μας και τα προσωπικά τους στοιχεία για εμπορικούς σκοπούς.

Μόνο η εταιρεία μας και οι συνεργάτες μας έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες και τα στοιχεία που μας παρέχετε και υποχρεούνται να λειτουργούν εντός των ορίων των αντίστοιχων αρμοδιοτήτων τους.

Επίσης παραλήπτες των προσωπικών σας στοιχείων, μπορούν να είναι φορείς του δημοσίου για να μπορέσουν να ανταποκριθούν σε νομικές υποχρεώσεις και εφόσον κινηθεί νομική διαδικασία.

Σε περίπτωση που το Pharma4all.gr υποβληθεί σε κάποια μορφή επιχειρηματικής αλλαγής, όπως αλλαγή επωνυμίας ή καταστατικού, το καινούριο επιχειρηματικό σχήμα κάτω από την επωνυμία Pharma4all.gr δύναται να συνεχίζει να χρησιμοποιεί τα στοιχεία που του έχουν παράσχει οι πελάτες-χρήστες.

Συναίνεση

Με τη διενέργεια συναλλαγών με το ηλεκτρονικό κατάστημα Pharma4all.gr, τη χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας και εν γένει της ατομικής επιλογής αποκάλυψης των προσωπικών σας στοιχείων, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται εδώ, δίνετε ρητά τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων.

Cookies

Ο διαδικτυακός τόπος www.pharma4all.gr χρησιμοποιεί cookies. Τα cookies είναι μικρά αρχεία που εγκαθίστανται στην ηλεκτρονική σας συσκευή μέσω του προγράμματος περιήγησης (browser) όταν επισκέπτεστε το www.pharma4all.gr και επιλέγετε να αποδεχτείτε τη χρήση τους.

Τα συγκεκριμένα αρχεία βοηθούν στη συλλογή πληροφοριών, όπως o τύπος προγράμματος περιήγησης (browser) που χρησιμοποιείτε, ο τύπος συσκευής, το λειτουργικό σύστημα και άλλα παρόμοια τεχνικά και πληροφοριακά στοιχεία.

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που έχουν αποθηκευτεί στα αρχεία “cookie” για διαφήμιση και στατιστική, καθώς και για την καλύτερη λειτουργία της ιστοσελίδας μας, ώστε να προσαρμόζεται στις ατομικές ανάγκες των χρηστών.

Η χρήση των cookies δεν δύναται να σας ταυτοποιεί προσωπικά και να λαμβάνει οποιοδήποτε αρχείο ή έγγραφο από τον υπολογιστή σας.

Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των "cookies” στο πρόγραμμα περιήγησής σας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας με μήνυμα στο info@pharma4all.gr για να σας κατευθύνουμε μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησής σας.

Τύποι cookies:

  • Απαραίτητα: Σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση στην ιστοσελίδα μας ανεμπόδιστοι και να κάνετε χρήση του καλαθιού αγοράς.
  • Απόδοσης: Έχουν να κάνουν με πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που περιηγούνται οι χρήστες στην ιστοσελίδα μας, πώς την εντοπίζουν ή σε ποιο σημείο αποχωρούν.
  • Λειτουργικότητας: Σχετίζονται με επιλογές του χρήστη όπως γλώσσα, μέγεθος προϊόντος, χρώματα προτίμησης, κ.λπ.
  • Στόχευσης και Διαφήμισης: Συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τις συνήθειες περιήγησης, ή τα ενδιαφέροντα του χρήστη που σχετίζονται με τη σελίδα μας, με σκοπό τη δημιουργία προωθητικών ενεργειών και διαφημίσεων.
  • Τρίτων (3rd parties): Cookies τρίτων, όπως η Google analytics, που σκοπό έχουν τη στατιστική καταγραφή και ανάλυση.