Ποιοι Είμαστε

Σχετικά με το pharma4all.gr

Στόχος μας, στο pharma4all.gr, είναι να σας προσφέρουμε όχι μόνο μια ευχάριστη και απρόσκοπτη αγοραστική εμπειρία, αλλά και τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τον καλύτερο εαυτό σας, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Διαθέτουμε τεράστια γκάμα προϊόντων. Αν διαπιστώσετε ότι δεν έχουμε αυτό που ζητάτε, μη διστάσετε να μας το υποδείξετε και θα βάλουμε τα δυνατά μας να εκπληρώσουμε την επιθυμία σας. Διαθέτουμε, επίσης, μεγάλο απόθεμα όλων των προϊόντων που πουλάμε και η εκτέλεση των παραγγελιών γίνεται σε εσωτερικό επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι διεκπεραιώνουμε αυθημερόν περίπου το 95% όλων των παραγγελιών που δεχόμαστε.

Όταν η παραγγελία σας ξεπερνά τα 39 €, σας την αποστέλλουμε δωρεάν σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.

Μη διστάσετε να μας θέσετε ερωτήσεις (συνήθως απαντάμε εντός 24 ωρών).

Και όσον αφορά τις συμβουλές μας, δεν υπολογίζουμε συμφέροντα, αλλά σας προτείνουμε ότι είναι καλύτερο για σας. Η πιστότητα πελάτη είναι πολύτιμη για μας και κάθε πρόταση που θα μας βοηθήσει να κάνουμε τις υπηρεσίες μας καλύτερες είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Το pharma4all.gr είναι κομμάτι του φαρμακείου «Ηλίας Σκανδάλης Ε.Ε.» που έχει μια μακροχρόνια ιστορία και παράδοση στον χώρο αφού δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριο του 1980.

Υπεύθυνος Φαρμακοποιός είναι ο κος Ηλίας Π. Σκανδάλης (Αρ. Ε.Τ.Α.Α. 48256), ο οποίος είναι επίσης υπεύθυνος για όλες τις φαρμακευτικές πτυχές του δικτυακού τόπου.