Pic Solution

Pic Solution logo

Η Pic Solution είναι η πιο γνωστή μάρκα αυτο-φροντίδας της Ιταλίας για πάνω από 50 χρόνια. Αντιπροσωπεύει την ιταλική τεχνογνωσία στα καλύτερά της και είμαστε πολύ περήφανοι για την εθνική και διεθνή φήμη μας.

Είναι όλα κάτω από τους άνδρες και τις γυναίκες που εργάζονται για το εμπορικό σήμα με τέτοιο πάθος κάθε μέρα και πάνω απ 'όλα τη δέσμευσή μας να ακούμε τις ανάγκες των ανθρώπων, να παρατηρούμε τη συμπεριφορά τους και να χρησιμοποιούμε αυτά τα ευρήματα για τον εντοπισμό απλών λύσεων στις απαιτήσεις τους.

Η απλοποίηση των πολύπλοκων πράξεων είναι πολύ περισσότερο από την αποστολή μας εδώ στο Pic, είναι ένα αυθεντικό μέρος του DNA μας. Όχι μόνο επιλύουμε μικρά, καθημερινά προβλήματα υγείας: το κάνουμε με τον ευκολότερο και πιο άνετο τρόπο. Ως εκ τούτου, η εφεύρεση της σύριγγας μιας χρήσης "χωρίς βλάβη", το πρώτο βήμα στην προσπάθεια της Indolor Experience να προσφέρει ακόμα ταχύτερες και ανώδυνες ενέσεις.

Χάρη στις εξαιρετικές, συνεχώς ενημερωμένες τεχνικές δεξιότητες, η τεχνογνωσία μας έχει επεκταθεί πολύ πέρα από τις σύριγγες. Σήμερα, τα εργαστήρια μας σχεδιάζουν και παράγουν λύσεις αιχμής για την αναπνευστική υγεία, επούλωση τραυμάτων και πιο ευέλικτη αντιμετώπιση των παθολογιών όπως η υψηλή αρτηριακή πίεση και ο διαβήτης.