photo

Elgydium Parodium Rheum Palmatum Γέλη για Ευαίσθητα Ούλα και ερεθισμούς που προέρχονται από τεχνητές οδοντοστοιχίες 50ml

3577056016851
9,34
Δεν υπάρχει απόθεμα
Παράδοση
  • — Αποστολή πανελλαδικά σε 1-2 ημέρες
  • — Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€
    Για τις υπόλοιπες μόλις 4€ με courier και 3€ με BOX NOW!

Τρόποι πληρωμής

Elgydium Parodium Rheum Palmatum Γέλη για Ευαίσθητα Ούλα και ερεθισμούς που προέρχονται από τεχνητές οδοντοστοιχίες 50ml


Η οδοντική γέλη Parodium ενδείκνυται για τα ευαίσθητα ούλα και για ερεθισμούς, που προέρχονται από τεχνητές οδοντοστοιχίες.

Ιδιότητες
To PARODIUM είναι ένα gel για τα ευαίσθητα ούλα, που βοηθά στην ανακούφιση των πρησμένων ούλων. Περιέχει χλωρεξιδίνη, που εξυγιαίνει, και εκχύλισμα Rheum palmatum που έχει καταπραϋντικές ιδιότητες.

Οδηγίες χρήσης
Απλώστε 3 φορές την ημέρα απευθείας στα ούλα με το δάχτυλο ή με την ειδικά σχεδιασμένη σπάτουλα μετά το βούρτσισμα. Mην ξεπλένετε.

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
Έχει αποδειχθεί από έρευνες ότι το Parodium μειώνει στατιστικά σημαντικά το Δείκτη Πλάκας και προσφέρει ταχεία ανακούφιση σε 7 ημέρες.

Σύνθεση
Χλωρεξιδίνη 0,02% Rheum Palmatum 0,20%

Μάρκα
Elgydium
Βρείτε παρόμοια
Πιθανόν να σας ενδιαφέρει
Γρήγορη και ποιοτική παράδοση

Αποστολή πανελλαδικά σε 1-2 ημέρες. ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€. Για τις υπόλοιπες μόλις 2€ με courier και 1,30€ με BOX NOW!

Πολλές επιλογές πληρωμής

Αντικαταβολή, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (μέχρι 6 άτοκες δόσεις), PayPal, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημά μας.

Δεν βρίσκετε κάποιο προϊόν;

Ζητείστε τό μας και θα το έχετε στην πιο ανταγωνιστική τιμή!