photo

Elancyl Serum Fermete Buste, Συσφικτικός Ορός Στήθους, 50 ml

8470001500311
24,25
Δεν υπάρχει απόθεμα
Παράδοση
  • — Αποστολή πανελλαδικά σε 1-2 ημέρες
  • — Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€
    Για τις υπόλοιπες μόλις 4€ με courier και 3€ με BOX NOW!

Τρόποι πληρωμής

Elancyl Serum Fermete Buste, Συσφικτικός Ορός Στήθους, 50 ml

Συσφικτικός Ορός Στήθους Με εκχύλισμα γλυκού αμυγδάλου

Ολοκληρωμένη φροντίδα για όμορφο μπούστο (στήθος, λαιμός & ντεκολτέ). Συνδυάζει συσφικτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά για πιο σφικτό και τονωμένο δέρμα.Αυτός ο απολαυστικός, μη λιπαρός, ελαφρά αρωματισμένος ορός σε μορφή ζελ κρέμας ενυδατώνει το δέρμα σας με μια εφαρμογή που συνδυάζει απόλαυση και αποτελεσματικότητα.

Σύνθεση :

Bιταμίνη E : προλαμβάνει τη χαλάρωσηΕλαστίνη + φιμπριλίνη : σύσφιξη και αναδόμηση του ιστού στήριξηςΑλγινικός εστέρας προπυλενογλυκόλης : σύσφιξη των ιστών

Οδηγίες Χρήσης :

Κάντε μασάζ καθημερινά στην περιοχή του στήθους. Εφαρμόστε το REMODELANT BUSTE της ELANCYL αρχικά σε κάθε μαστό, κατόπιν στο ντεκολτέ και στο λαιμό. Κάντε μασάζ με το αντίθετο χέρι με κυκλικές κινήσεις ανεβαίνοντας από το στήθος προς το λαιμό.Εφαρμόστε 1 με 2 πιέσεις το πρωί, για 28 ημέρεςΣυσκευασία : 50ml

Μάρκα
Elancyl
Βρείτε παρόμοια
Πιθανόν να σας ενδιαφέρει
Γρήγορη και ποιοτική παράδοση

Αποστολή πανελλαδικά σε 1-2 ημέρες. ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€. Για τις υπόλοιπες μόλις 2€ με courier και 1,30€ με BOX NOW!

Πολλές επιλογές πληρωμής

Αντικαταβολή, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (μέχρι 6 άτοκες δόσεις), PayPal, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημά μας.

Δεν βρίσκετε κάποιο προϊόν;

Ζητείστε τό μας και θα το έχετε στην πιο ανταγωνιστική τιμή!