photo

Bioderma Photoderm Spray SPF30 200ml & Δώρο Apres Soleil 100ml

5213000110104
27,72
Δεν υπάρχει απόθεμα
Παράδοση
  • — Αποστολή πανελλαδικά σε 1-2 ημέρες
  • — Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€
    Για τις υπόλοιπες μόλις 4€ με courier και 3€ με BOX NOW!

Τρόποι πληρωμής

Photoderm Spray SPF30 για Πρόσωπο & Σώμα Αντηλιακό spray

Που προσφέρει υψηλή προστασία κατά της ηλιακής ακτινοβολίας σε πρόσωπο και σώμα για όλους τους τύπους δέρματος και όλη την οικογένεια.

Η ασύγκριτη απόδοση έναντι των UVA-UVB και το κατοχυρωμένο σύμπλεγμα Cellular BIOprotection προστατεύουν αποτελεσματικά το δέρμα ενάντια στο ηλιακό έγκαυμα και καταπολεμούν την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

Πολύ λεπτόρρευστη υφή, μη φαγεσωρογόνο και φωτοσταθερό. Πολύ υψηλή προστασία για ευαίσθητο και απαλό τύπο δέρματος.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΡΑΣΗΣ: Η υψηλή αποτελεσματικότητα κατά της UVB και οι απαράμιλλες επιδόσεις "exteme anti-UVA" της Photoderm Spray SPF 30 εγγυαται την ασφαλή προστασία από τα ηλιακά εγκαύματα και την καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης του δέρματος. - Μια μεγάλη προλειψη έναντι των κινδύνων βλάβης των κυττάρων αποτελει η αποκλειστική πατέντα Cellular BIOprotection ® Complex και προσφέρει βέλτιστη προστασία για τα κύτταρα του δέρματος.

Η ultra-light υφη των Photoderm Spray SPF 30 αφήνει στο δέρμα μια εξαιρετικά απαλή αίσθηση.

Απόλυτα άχρωμο, όταν εφαρμόζεται, το Photoderm Spray SPF 30 απλώνεται πολύ εύκολα, μην αφήνοντας καθόλου υπολοίματα λαδιού ή άσπρα σημάδια.

Δεν δημιουργεί στίγματα, η Photoderm Spray SPF30 είναι αδιάβροχη και σταθερή στην έκθεση στον ήλιο - Photoderm Spray SPF 30 εξασφαλίζει άριστη ανεκτικότητα.

Δώρο Apres Soleil 100ml

Μάρκα
Bioderma
Βρείτε παρόμοια
Πιθανόν να σας ενδιαφέρει
Γρήγορη και ποιοτική παράδοση

Αποστολή πανελλαδικά σε 1-2 ημέρες. ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€. Για τις υπόλοιπες μόλις 2€ με courier και 1,30€ με BOX NOW!

Πολλές επιλογές πληρωμής

Αντικαταβολή, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (μέχρι 6 άτοκες δόσεις), PayPal, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημά μας.

Δεν βρίσκετε κάποιο προϊόν;

Ζητείστε τό μας και θα το έχετε στην πιο ανταγωνιστική τιμή!