photo

Apivita Promo Hydration Σαμπουάν Για Ενυδάτωση Με Υαλουρονικό Οξύ Και Αλόη 250ml & Conditioner Hydration Για Ενυδάτωση 150ml

5201279092627
21,30
Δεν υπάρχει απόθεμα
Παράδοση
  • — Αποστολή πανελλαδικά σε 1-2 ημέρες
  • — Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€
    Για τις υπόλοιπες μόλις 4€ με courier και 3€ με BOX NOW!

Τρόποι πληρωμής

Apivita Promo Hydration Σαμπουάν Για Ενυδάτωση Με Υαλουρονικό Οξύ Και Αλόη 250ml & Conditioner Hydration Για Ενυδάτωση 150ml


ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ

Όπως κάθε επιδερμίδα έτσι και τα μαλλιά έχουν ανάγκη για ενυδάτωση! Χάρισε στα μαλλιά σου μια μοναδική, ολοκληρωμένη περιποίηση ενυδάτωσης για εξαιρετική απαλότητα!
Το set περιλαμβάνει :
• Σαμπουάν Ενυδάτωσης (250ml): Καθαρίζει απαλά, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση αποκαθιστώντας τα επίπεδα υγρασίας στο εσωτερικό της τρίχας, χαρίζει αντιοξειδωτική προστασία και ζωντάνια στα μαλλιά, αφήνοντάς τα ανάλαφρα και απαλά.
• Μαλακτική Κρέμα Ενυδάτωσης (150ml): Προσφέρει εντατική ενυδάτωση, περιορίζει την ψαλίδα και το φριζάρισμα διευκολύνοντας το χτένισμα , ενώ προστατεύει από τις εξωτερικές επιδράσεις και αφήνει τα μαλλιά εξαιρετικά απαλά και ελαστικά.


Μάρκα
Apivita
Βρείτε παρόμοια
Πιθανόν να σας ενδιαφέρει
Γρήγορη και ποιοτική παράδοση

Αποστολή πανελλαδικά σε 1-2 ημέρες. ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€. Για τις υπόλοιπες μόλις 2€ με courier και 1,30€ με BOX NOW!

Πολλές επιλογές πληρωμής

Αντικαταβολή, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (μέχρι 6 άτοκες δόσεις), PayPal, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημά μας.

Δεν βρίσκετε κάποιο προϊόν;

Ζητείστε τό μας και θα το έχετε στην πιο ανταγωνιστική τιμή!