photo

Ahava Time To Smooth Age Control Brightening & Renewal Serum Ορός Προσώπου 30ml

0697045158652
64,90
Δεν υπάρχει απόθεμα
Παράδοση
  • — Αποστολή πανελλαδικά σε 1-2 ημέρες
  • — Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€
    Για τις υπόλοιπες μόλις 4€ με courier και 3€ με BOX NOW!

Τρόποι πληρωμής

Ahava Time To Smooth Age Control Brightening & Renewal Serum Ορός Προσώπου 30ml

Ενισχύστε τη θεραπεία των σκουρόχρωμων κηλίδων και του ανομοιόμορφου τόνου του δέρματος με αυτόν τον προηγμένο ορό που λειτουργεί με τις φυσικές διαδικασίες ανανέωσης των κυττάρων του δέρματός σας για να αποκαλύψει μια πιο φωτεινή και ομαλότερη χροιά. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το δέρμα σας δρα ενάντια στις περιβαλλοντικές επιθέσεις που συμβάλλουν στην ορατή γήρανση, συμπεριλαμβανομένων των σκούρων κηλίδων, αλλά το βράδυ το δέρμα εστιάζει στην επισκευή και την αναζωογόνηση, κάνοντας τον Ορό την απάντησή σας για ακόμα καλύτερο ύπνο ομορφιάς.

Χρήση: Εφαρμόστε 2 σταγόνες σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό πριν την ενυδάτωση κάθε βράδυ. Ακολουθήστε με το Age Control Even Tone Sleeping Cream για βέλτιστα αποτελέσματα. Να μην χρησιμοποιείται σε παιδιά κάτω των 3 ετών.

Μάρκα
AHAVA
Βρείτε παρόμοια
Πιθανόν να σας ενδιαφέρει
Γρήγορη και ποιοτική παράδοση

Αποστολή πανελλαδικά σε 1-2 ημέρες. ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€. Για τις υπόλοιπες μόλις 2€ με courier και 1,30€ με BOX NOW!

Πολλές επιλογές πληρωμής

Αντικαταβολή, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (μέχρι 6 άτοκες δόσεις), PayPal, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημά μας.

Δεν βρίσκετε κάποιο προϊόν;

Ζητείστε τό μας και θα το έχετε στην πιο ανταγωνιστική τιμή!