Pantene Pro-V

Pantene Pro-V logo

Pantene Pro-V
Συνιστάται για εσάς


1945 | Γεννιέται η Pantene
Εμπνευσμένο από το συστατικό πανθενόλη, η Pantene, ιδιοκτησία της Ελβετικής φαρμακοβιομηχανίας Hoffman-LaRoche, κάνει το ντεμπούτο της ως μια υψηλής ποιότητας σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών, γεμάτη από γυάλινα μπουκάλια και αρώματα με πρεστίζ.

1960s | Το Άλμα Προς Την Αμερική
Η ζήτηση εκ μέρους των Ευρωπαίων ταξιδιωτών στις Ηνωμένες Πολιτείες κάνει τους Αμερικάνους Εμπόρους να εισάγουν τα προϊόντα Pantene από την Ελβετία. Οι αγορές στην Νέα Υόρκη γίνονται ακόμα καλύτερες όταν η Pantene λανσάρεται αποκλειστικά σε καταστήματα υψηλού κύρους όπως το Waldorf Astoria και το Saks Fifth Avenue.

1975-1976 | Το Χρυσό Καπάκι
Η Pantene αλλάζει τη συσκευασία της και παρουσιάζει το εμβληματικό χρυσό καπάκι. 35 χρόνια αργότερα, οι γυναίκες θυμούνται ακόμα το μπουκάλι Pantene με το χρυσό καπάκι.

1983 | Στα Σοβαρά
Στην αρχή της δεκαετίας του '80, η Pantene επεκτείνει τις σειρές των προϊόντων της ενώ παρουσιάζει την επιστημονική εξειδίκευση της μάρκας και την υγεία ως θεμέλια των όμορφων μαλλιών με το νέο σλόγκαν «Η Φροντίδα Και Η Αίσθηση Των Όμορφων Μαλλιών».

1986 | Φαινόμενο της Ποπ Κουλτούρας
Η καμπάνια της Pantene «Μην με μισήσετε επειδή είμαι όμορφη» γίνεται μια από τις πιο διάσημες και αξιομνημόνευτες καμπάνιες και σλόγκαν στην ιστορία της διαφήμισης των προϊόντων για τα μαλλιά. Και με την απόκτηση της Pantene το 1985, η Procter & Gamble επεκτείνει την διανομή της Pantene σε μαζική κλίμακα, κάνοντας την τεχνολογία της φροντίδας των μαλλιών διαθέσιμη στις γυναίκες όλου του κόσμου.

Αρχές δεκαετίας του 1990s |Ο Γύρος Του Κόσμου
Η Pantene διασχίζει την υδρόγειο, λανσάροντας σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική, Λατινική Αμερική, Κορέα και Ιαπωνία. Μια εκπληκτική προσφορά σειρών προϊόντων φροντίδας μαλλιών και styling και μεγαλύτερη εστίαση στην υγεία των μαλλιών κάνει το σλόγκαν της Pantene Pro-V®, «Μαλλιά Τόσο Υγιή Που Λάμπουν», αναγνωρίσιμο σε όλον τον κόσμο.

1995 | Ένα Δισεκατομμύριο Λόγοι να Πιστέψεις
Η Pantene γίνεται μια μάρκα αξίας ενός δισεκατομμυρίου.

1997 ως 1998 | Το Ζενίθ της Μόδας
Η Pantene εξακολουθεί να είναι μια από τις πρώτες μάρκες προϊόντων για τα μαλλιά και η αγαπημένη των μέσων ενημέρωσης με την υποστήριξη των Golden Door Salon, Ford Models, Club Evian, Milan Fashion Week, Vogue, Allure, και Cosmopolitan.
2000 ως 2006 | Get The Look
Η Pantene φέρνει την επανάσταση στην φροντίδα των μαλλιών κατασκευάζοντας προϊόντα που δημιουργούν το look που εσείς επιθυμείτε. Με πάνω από 100 προϊόντα για τη φροντίδα και το styling των μαλλιών μόνο και μόνο στης ΗΠΑ, η Pantene είναι δίνει το παρόν σε οποιαδήποτε ανάγκη και δυνατότητα έχει η φροντίδα των μαλλιών σας!

2010 | Η Επανάσταση Της Δομής
Μετά από μακροχρόνια έρευνα και εξέλιξη, η Pantene λανσάρει την πιο ολοκληρωμένη και επαναστατική προσφορά της—λύσεις ειδικά βασισμένες στην δομή της τρίχας του αγοραστή. Αν γνωρίζετε τον τύπο μαλλιών σας, η Pantene θα σας χαρίσει τα μαλλιά που ονειρεύεστε.