Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτό το site για να παρέχει την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτό το site. OK

Elancyl Slim Design Huile Minceur 2in1, Διφασικό Έλαιο Αδυνατίσματος Κατά της Κυτταρίτιδας-Ραγάδων 150ml

Δεν υπάρχει απόθεμα
3282770113143
-50%

13,48

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 27,00
Μάρκα:Elancyl logo

Elancyl Slim Design Huile Minceur 2in1, Διφασικό Έλαιο Αδυνατίσματος Κατά της Κυτταρίτιδας-Ραγάδων 150ml

Εντατική λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού & πρόληψη κατά των ραγάδων.

Elancyl Slim Design Huile Minceur 2in1, Διφασικό Έλαιο Αδυνατίσματος Κατά της Κυτταρίτιδας-Ραγάδων 150ml

Κισσός

ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΡΑΓΑΔΕΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΛΕΙΑΝΣΗ ΟΡΑΤΩΝ ΑΤΕΛΕΙΩΝ: ΡΑΓΑΔΕΣ, ΣΥΣΦΙΓΞΗ ΤΗΣ ΣΙΛΟΥΕΤΑΣ - ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΑ ΛΙΠΙΔΙΑ**

Το 1ο έλαιο ολικής φροντίδας αδυνατίσματος από τα εργαστήρια Elancyl, με βάση την Καφεΐνη και το έλαιο Καμελίνης. Τα συστατικά αυτής της φροντίδας 2 σε 1 βοηθούν στην απομάκρυνση των λιπιδίων και τη μείωση των ραγάδων.

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ**** - ΣΜΙΛΕΥΣΗ - ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ***** - ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΡΑΓΑΔΩΝ******

Διπλή δράση κατά της κυτταρίτιδας και των ραγάδων με το έλαιο αδυνατίσματος Huile Minceur 2 σε 1: τα Εργαστήρια Elancyl και το Slim Design προσφέρουν γρήγορα τη λύση για αναδιαμόρφωση της σιλουέτας, λείανση του δέρματος.

Η κατοχυρωμένη σύνθεσή του* με βάση την καφεΐνη προτείνει δύο φάσεις για ένα μοναδικό συνδυασμό και μια επανάσταση των αισθήσεων στον κόσμο των φροντίδων αδυνατίσματος:

- Μία υδάτινη φάση με βέλτιστη συγκέντρωση συστατικών που βοηθούν στην αποτελεσματική απομάκρυνση των λιπιδίων : καφεΐνη** για αποδέσμευση, κισσός*** που σε συνδυασμό με το μασάζ ευνοεί την αποσυμφόρηση.

-Μία ελαιώδη φάση που αποτελείται αποκλειστικά από έλαιο καμελίνης***, κατεξοχήν συστατικό καταπολέμησης των ραγάδων, που απαλύνει την όψη και ευνοεί τη διόρθωση των ραγάδων

Εξαιρετικά πρακτικό, μερικοί μόνο ψεκασμοί αρκούν.ΕΦΑΡΜΟΓΗ: 28 ΗΜΕΡΕΣ

KΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ

ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ & ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ

7 ημέρες

Κλινικά αποδεδειγμένο αδυνάτισμα****

****Κλινική μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 48 γυναίκες ηλικίας 18 έως 30 ετών - Εκατοστομετρικές μετρήσεις στο εσωτερικό των μηρών μετά από 7 ημέρες χρήσης.

14 ημέρες

Λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού*****

*****Κλινική μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 48 γυναίκες ηλικίας 18 έως 30 ετών - Ανάλυση της επιφάνειας των γλουτών με φωτογραφίες μετά από 7 ημέρες χρήσης.

28 ημέρες

Ευνοεί τη μείωση της όψης, του βάθους και της έντασης των ραγάδων******

******Κλινική μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 49 γυναίκες ηλικίας 18 έως 30 ετών - Κλινική βαθμολογία μετά από 14 ημέρες χρήσης.

Μάρκα:
Elancyl

Καλό είναι να ξέρετε