AgiAccu Covid-19 Antigen Self Test Κασέτα Για Τεστ Ανίχνευσης Αντιγόνου Covid-19 Με Δείγμα Σάλιου 1τμχ

Σε Απόθεμα
AgiAccuselftest
-92%

1,00

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 12,00

AgiAccu Covid-19 Antigen Self Test Cassette Κασέτα Για Τεστ Ανίχνευσης Αντιγόνου Covid-19 Με Δείγμα Σάλιου 1τμχ

Το προϊόν χρησιμοποιείται για την ποιοτική ανίχνευση του αντιγόνου του κορονοϊού 19 στο σάλιο, στο φλέμα, στα κόπρανα, στα λύματα, στα τρόφιμα, στα θαλασσινά, σε αερολύματα και σε άλλα δείγματα.

+

AgiAccu Covid-19 Antigen Self Test Κασέτα Για Τεστ Ανίχνευσης Αντιγόνου Covid-19 Με Δείγμα Σάλιου 1τμχ

Οδηγίες χρήσης

Κασέτα για τεστ ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19 (υπερευαίσθητος κολλοειδής χρυσός)

Προορίζεται αποκλειστικά για διαγνωστική χρήση in vitro. [Ονομασία προϊόντος] Κασέτα για τεστ ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19 (υπερευαίσθητος κολλοειδής χρυσός).

[Συσκευασία] Ένα τεστ για ένα άτομο ανά συσκευασία ή έξι τεστ για έξι άτομα ανά συσκευασία

[Προβλεπόμενη χρήση] Το προϊόν χρησιμοποιείται για την ποιοτική ανίχνευση του αντιγόνου του κορονοϊού 19 στο σάλιο, στο φλέμα, στα κόπρανα, στα λύματα, στα τρόφιμα, στα θαλασσινά, σε αερολύματα και σε άλλα δείγματα.

[Περίληψη] Οι κορωνοϊοί, ως μέλος μιας μεγάλης οικογένειας ιών, είναι ελυτροφόροι ιοί με μονόκλωνο RNA θετικής πολικότητας. Είναι γνωστό ότι προκαλούν σοβαρές ασθένειες όπως κρυολογήματα, Αναπνευστικό Σύνδρομο της Μέσης Ανατολής (MERS) και Σοβαρό Οξύ Αναπνευστικό Σύνδρομο (SARS). Η πυρηνική πρωτεΐνη του SARS-CoV-2 αποτελείται από πρωτεΐνη Ν (νουκλεοκαψιδίου), πρωτεΐνη Μ (μεμβράνης), πρωτεΐνη Ε (ελύτρου) και πρωτεΐνη S (ακίδας), εκ των οποίων η πρωτεΐνη Ν (νουκλεοκαψιδίου) και η πρωτεΐνη S (ακίδας) αποτελούν διαγνωστικό εργαλείο που συχνά χρησιμοποιείται για την ανίχνευση κορωνοϊών.

[Αρχή] Το κιτ λειτουργεί με βάση την αρχή της αντίδρασης αντιγόνου-αντισώματος και της ανοσοχρωματογραφίας. Το σετ περιλαμβάνει μονόκλωνο αντίσωμα 1 κατά του SARS-CoV-2 (πρωτεΐνη-δείκτης) σημασμένο με υπερευαίσθητο κολλοειδή χρυσό, μονόκλωνο αντίσωμα 2 κατά του SARS-CoV-2 (πρωτεΐνη-δείκτης) επιχρισμένο στην γραμμή Τ της ζώνης αντίδρασης, αντίσωμα Goat-anti-chicken (IgM) επιχρισμένο στην περιοχή της γραμμής ελέγχου ποιότητας (C). Κατά τη διάρκεια του τεστ, όταν τα επίπεδα του κορονοϊού 19 στο δείγμα αγγίξουν ή υπερβούν το όριο ανίχνευσης, το αντιγόνο του κορονοϊού 19 στο δείγμα δεσμεύεται από το μονόκλωνο αντίσωμα 1 που είναι προεπιχρισμένο στο επίθεμα χρυσού. Τα συζεύγματα μεταναστεύουν προς τα επάνω λόγω του τριχοειδούς φαινομένου και δεσμεύονται στην επιχρισμένη mcab-2 στη γραμμή Τ. Αν δεν υπάρχει κορωνοϊός 19 στο δείγμα, δεν θα εμφανιστεί μοβ-κόκκινη ταινία στη γραμμή Τ. Στη γραμμή ελέγχου ποιότητας (C) θα εμφανιστεί μοβ-κόκκινη ταινία ακόμα και αν δεν υπάρχει κορωνοϊός 19 στο δείγμα. Η μοβ-κόκκινη ταινία στη γραμμή ελέγχου ποιότητας (C) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέτρο σύγκρισης για το αν το δείγμα ήταν επαρκές και αν η χρωματογραφική διαδικασία λειτουργεί κανονικά ή όχι. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως εσωτερικό πρότυπο ελέγχου των αντιδραστηρίων.

[Συστατικά] Τα προϊόντα διάφορων προδιαγραφών περιέχουν μία ή έξι κασέτες τεστ, ένα εγχειρίδιο οδηγιών και 1ml διαλύτη δείγματος. Κάθε κιτ περιέχει μία κασέτα του τεστ και ένα σακουλάκι με αφυγραντικό, ένα σετ συλλογής σάλιου (όπου περιλαμβάνεται ένα χωνί σάλιου και ένα σωληνάριο συλλογής με 1 ml διαλύτη), καθώς και ένα σταγονόμετρο.  

Η κασέτα τεστ αποτελείται από επίθεμα χρυσού, επίθεμα δείγματος, μεμβράνη νιτροκυτταρίνης, απορροφητικό χαρτί, πλακέτα από PVC και πλαστική κάρτα.

[Φύλαξη και σταθερότητα] Φυλάσσετε τη συσκευασία σε θερμοκρασία 2℃~ 30℃ σε στεγνό χώρο, μακριά από την ηλιακή ακτινοβολία. Η διάρκεια ζωής του προϊόντος είναι 18 μήνες. Κάθε τεστ πρέπει να χρησιμοποιείται εντός 30 λεπτών από το άνοιγμά του. Οι ημερομηνίες παραγωγής και λήξης αναγράφονται στην ετικέτα της συσκευασίας.

[Προδιαγραφές δείγματος] Η κασέτα του τεστ είναι κατάλληλη για την ανίχνευση του αντιγόνου κατά του κορονοϊού 19 στο σάλιο που συλλέγεται βαθιά μέσα από τον φάρυγγα (δηλαδή το φλέμα). Τα δείγματα πρέπει να χρησιμοποιούνται το συντομότερο δυνατόν μετά τη συλλογή τους και δεν πρέπει να φυλάσσονται για μεγάλο χρονικό διάστημα σε θερμοκρασία δωματίου. Αν το δείγμα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εγκαίρως, μπορεί να διατηρηθεί για 48 ώρες σε θερμοκρασία 2 ℃ - 8 ℃. Για μακροχρόνια φύλαξη επιλέξτε την αποθήκευση σε κατάψυξη σε θερμοκρασία - 20 ℃ και αποφύγετε την κατ’ επανάληψη κατάψυξη και απόψυξή του.

[Μέθοδος δοκιμής] Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν από τη διεξαγωγή του τεστ. 1. Το προϊόν είναι κατάλληλο για ανίχνευση σε κόπρανα, λύματα, τρόφιμα, θαλασσινά, αερολύματα, κλπ. 2. Μην φάτε, πιείτε, πλύνετε τα δόντια σας ή χρησιμοποιήσετε στοματικό διάλυμα 30 λεπτά πριν από τη χρήση του τεστ. 3. Ανοίξτε το αλουμινένιο σακουλάκι, βγάλτε την κασέτα του τεστ και σημειώστε τον αριθμό του εξεταζόμενου ατόμου ή δείγματος επάνω στην κασέτα. Χρησιμοποιήστε το εντός 30 λεπτών ή το συντομότερο δυνατόν, ιδίως αν η θερμοκρασία δωματίου είναι μεγαλύτερη από 30 C ή αν η υγρασία είναι αυξημένη. 4. Τοποθετήστε το κιτ σε καθαρή επιφάνεια, ανοίξτε το καπάκι του σωληναρίου διαλύτη, βιδώστε το χωνί σάλιου, καθαρίστε το σάλιο ή το φλέμα βαθιά μέσα από τον φάρυγγά σας κάνοντας έναν ήχο <κχουα> και συλλέξτε 2ml από αυτό το σάλιο ή το φλέμα (ήδη μέσα στο σωληνάριο διαλύτη υπάρχει 1ml διαλύματος), ξεβιδώστε το χωνί σάλιου, κλείστε το, γυρίστε το ανάποδα και ανακινήστε το 6-10 φορές. Στη συνέχεια ξεβιδώστε το καπάκι, αφήστε το σε ηρεμία για 10 δευτερόλεπτα, συλλέξτε με το σταγονόμετρο υγρό από το σωληνάριο, σταλάξτε 3-4 σταγόνες (χωρίς φυσαλίδες και με διάστημα 3 δευτερολέπτων μεταξύ κάθε σταγόνας) στην κοιλότητα και ξεκινήστε τη χρονομέτρηση για 10-15 λεπτά. 5. Περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί η μοβ λωρίδα. Διαβάστε τα αποτελέσματα του τεστ μετά από 10-15 λεπτά. Μετά το πέρας 15 λεπτών τα αποτελέσματα θεωρούνται άκυρα. 

[Ερμηνεία των αποτελεσμάτων του τεστ] Θετικό (+): Όπως φαίνεται στην Εικ. 1, πρέπει να είναι ορατές οι μοβ-κόκκινες λωρίδες στις ζώνες C και Τ. Αρνητικό (-): Όπως φαίνεται στην Εικ. 2, πρέπει να είναι ορατή η μοβ-κόκκινη λωρίδα μόνο στη ζώνη C. Άκυρο αποτέλεσμα: η απουσία μοβ-κόκκινης ταινίας στη γραμμή ελέγχου ποιότητας (C), ακόμα και αν απουσιάζει μοβ-κόκκινη λωρίδα στη γραμμή T, υποδεικνύει ότι η διαδικασία ήταν εσφαλμένη ή ότι το κιτ του τεστ ήταν άκυρο. Στην περίπτωση αυτή, διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο χρήσης και στη συνέχεια επαναλάβετε το τεστ με καινούριο κιτ. Αν το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται, μην χρησιμοποιείτε ξανά αυτόν τον αριθμό παρτίδας και επικοινωνήστε αμέσως με τον τοπικό σας προμηθευτή.

[Προφυλάξεις] 1. Μην χρησιμοποιείτε προϊόντα που έχουν λήξει. 2. Μην καταψύχετε. Αποφύγετε την υπερβολική θερμοκρασία και υγρασία στο περιβάλλον δοκιμής. Η θερμοκρασία αντίδρασης πρέπει να είναι 15℃~30℃ και η υγρασία κάτω από 70%. 3. Το σακουλάκι της συσκευασίας περιέχει αφυγραντικό το οποίο δεν πρέπει να καταπιείτε. 4. Κατά τη διάρκεια του τεστ, φοράτε προστατευτικά ενδύματα, γάντια και μάσκα ματιών. 5. Μην χρησιμοποιείτε την κασέτα του τεστ αν έχει διαρρηχθεί η συσκευασία, αν φέρει ασαφή σήμανση και αν έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης. 6. Απορρίψτε τα χρησιμοποιημένα δείγματα, το κιτ του τεστ και άλλα απόβλητα σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία. 7. Μην φάτε, μη πιείτε και μην καπνίσετε ή μασήσετε τσίχλα, κλπ. για 30 λεπτά πριν από τη λήψη του δείγματος σάλιου. 8. Πλυθείτε με νερό αν το υγρό σταθεροποίησης έρθει σε επαφή με τα μάτια ή το δέρμα σας. 9. Σφίξτε καλά το καπάκι του σωληναρίου μετά τη συλλογή και βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει διαρροή.

Πελάτες έχουν αγοράσει επίσης

Καλό είναι να ξέρετε