ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Λόγω προσωρινής βλάβης στο τηλεφωνικό μας κέντρο, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω Facebook Messenger ή με email (info@pharma4all.gr).

Naturactive Πράσινο Τσάι Συμπλήρωμα Διατροφής για την Καύση Λίπους & την Εξάληψη της Λιπώδους Κυτταρίτιδας 60cps

Σε Απόθεμα
3700026997151
-41%

12,30

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 20,86
Μάρκα: Naturactive logo

Naturactive Πράσινο Τσάι Συμπλήρωμα Διατροφής για την Καύση Λίπους & την Εξάληψη της Λιπώδους Κυτταρίτιδας  60cps
Ενισχύει την απέκκριση νερού μέσω των νεφρών και την καύση του λίπους

+

Naturactive Πράσινο Τσάι Συμπλήρωμα Διατροφής για την Καύση Λίπους & την Εξάληψη της Λιπώδους Κυτταρίτιδας  60cps

  • Καύση λίπους
  •  Λιπώδης κυτταρίτιδα 
  • Απέκκριση νερού από τα νεφρά 
  • Παράλληλα με μια δίαιτα

Ιδιότητες
Καύση λίπους Ξεχάστε τα περιττά κιλά... Ενισχύει την απέκκριση νερού μέσω των νεφρών και την καύση του λίπους. Είναι γνωστό ότι οι κύριες δραστικές ουσίες του διεγείρουν τον μηχανισμό διάλυσης των αποθεμάτων λίπους. Αρ.Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 5227/22-1-2015* Υπεύθυνος κυκλοφορίας: PIERRE FABRE HELLAS ΑΕ *Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση αδείας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.

Οδηγίες χρήσης
1 κάψουλα πρωί και βράδυ

Σύνθεση
Πράσινο Tσάι (ξηρό υδατικό εκχύλισμα φύλλων Camellia sinensis (L.) Kuntze): 200 mg Συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα 100% φυτικής προέλευσης.

Συσκευασία
60 κάψουλες

Προειδοποιήσεις
Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Συνιστάται να μην λαμβάνεται κατά τη διάρκεια των γευμάτων. Δεν συνιστάται σε παιδιά, εφήβους, έγκυους ή γυναίκες που θηλάζουν. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

Μάρκα:
Naturactive

Σχετικά προϊόντα

Καλό είναι να ξέρετε