photo

Klorane Promo Bebe Gentle Cleansing Wipes 2+1 Δώρο Βρεφικά Απαλά Μαντηλάκια με Καλέντουλας 3x70τμχ

3282779123006
13,60
Δεν υπάρχει απόθεμα
Παράδοση
  • — Αποστολή πανελλαδικά σε 1-2 ημέρες
  • — Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€
    Για τις υπόλοιπες μόλις 4€ με courier και 3€ με BOX NOW!

Τρόποι πληρωμής

Klorane Promo Bebe Gentle Cleansing Wipes 2+1 Δώρο Βρεφικά Απαλά Μαντηλάκια με Καλέντουλας 3x70τμχ

Καθαρίζει με απαλότητα, ενυδατώνει και μαλακώνει το δέρμα.

Ιδιότητες
Τα Klorane Bebe Μαντηλάκια Καθαρισμού για βρέφη και μεγαλύτερα μωρά είναι ιδανικά για ασφαλή καθαρισμό του προσώπου των χεριών και της μηρογεννητικής περιοχής. Με προστατευτική και καταπραϋντική Καλέντουλα, ενυδατώνουν και προστατεύουν το δέρμα από την ξηρότητα.Κλινικά μελετημένο υπό παιδιατρικό έλεγχο.

Οδηγίες χρήσης
Χωρίς ξέπλυμα. Χρησιμοποιήστε ένα ή περισσότερα μαντηλάκια, μέχρι το δέρμα να είναι εντελώς καθαρό. Στεγνώστε προσεκτικά. Να μην απορρίπτονται στο αποχετευτικό σύστημα ή στο περιβάλλον.

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
Εξαιρετική, παιδιατρικά ελεγμένη ανεκτικότητα.(3) 100% ικανοποίησης μετά από 21 ημέρες:απαλό, ενυδατωμένο δέρμα προστατευμένο από την ξηρότητα.(4) (1)98% συστατικά φυσικής προέλευσης (2)Σύμφωνα με την οδηγία EN13432 (3)Μελέτη ανεκτικότητας υπό παιδιατρικό έλεγχο σε 33 βρέφη – για 21 ημέρες. (4)Δοκιμή ικανοποίησης σε γονείς μετά από χρήση σε 32 μωρά σε κανονικές συνθήκες χρήσης υπό παιδιατρικό έλεγχο.

Σύνθεση
WATER (AQUA). GLYCERIN. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT. CAPRYLYL GLYCOL. CITRIC ACID. COCO-GLUCOSIDE. FRAGRANCE (PARFUM). ISOLEUCINE. POLYSORBATE 80. PROPYLENE GLYCOL. SODIUM BENZOATE. [Updated 15-11-2018]

Μάρκα
Klorane
Βρείτε παρόμοια
Πιθανόν να σας ενδιαφέρει
Γρήγορη και ποιοτική παράδοση

Αποστολή πανελλαδικά σε 1-2 ημέρες. ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€. Για τις υπόλοιπες μόλις 2€ με courier και 1,30€ με BOX NOW!

Πολλές επιλογές πληρωμής

Αντικαταβολή, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (μέχρι 6 άτοκες δόσεις), PayPal, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημά μας.

Δεν βρίσκετε κάποιο προϊόν;

Ζητείστε τό μας και θα το έχετε στην πιο ανταγωνιστική τιμή!